06 март 2009

Тони Стораро представя албума си в клуб Help


Промоцията на хитовия диск ще бъде на 16 март, понеделник, от 22 часа

Хитовият изпълнител на Diapason Records подготвя промоция на албума „Тони Стораро 2009”. Тя ще се състои на 16 март, понеделник, от 22 ч във фолк клуб Help, dance center Sin City.

„Още преди издаването на албума бях сигурен, че трябва да направя подобаваща промоция. Беше въпрос на време тя да бъде организирана. Това е 11-ят албум, който издавам в кариерата си на изпълнител и освен това е най-скъпият ми проект до момента. Надявам се всяка една от песните да бъде забелязана от почитателите на поп фолк музиката” – сподели Тони.
Албумът „Тони Стораро 2009” бе издаден в края на миналата година и даде заявка за най-добър албум в поп-фолк жанра. Скоро след появата му няколко от песните в него се наложиха като безспорни хитове: „200 жени”, „Седем пъти”, „Джакпот” и „Уникат”. Други като „Фалшиви сълзи”, „Свят от суета”, „Дяволе”, „Тая, моята” все още набират скорост. Забележителни са баладите „Последен шанс”, „Получовек” и „Мъжко признание”.

В програмата за промоцията на албума е заложено Тони Стораро да изпълни част от песните. Кои от тях – ще стане ясно на 16 март от 22 ч. във фолк клуб Help.

Няма коментари:

Публикуване на коментар