27 януари 2010

Караоке-конкурс по Фен тв


Фен ТВ започва телевизионен караоке кастинг от 1 февруари. Най-музикалните, най-талантливите, най-смелите зрители на музикалната телевизия ще имат възможността в рамките на три месеца да демонстрират своите гласови възможности, като в края на формата един от тях ще спечели голямата награда – песен и видеоклип, който телевизията ще излъчва в своя ефир.

Всеки ще може да участва в конкурса „Караоке Тайм” след регистрация на номер 191959, като кастингът ще включва хитове на изпълнителите от ефира на Фен ТВ. Списъкът от песни ще се актуализира всеки месец.

Всяка седмица професионално жури ще избира по трима участници, които ще демонстрират своите възможности в ефира на Фен ТВ. Победителят за седмицата ще бъде определян чрез гласуване в сайта на телевизията и ще се класира директно за финалната фаза в края на сезона. Награди ще има и за тези, които дават своя глас. Всяка седмица ще има специална награда – уикенд за двама в най-популярните ни курорти.

В „Караоке Тайм” няма да има ограничение за брой участия. Големият финал ще бъде караоке концерт на дванайсетте финалисти, специално жури ще излъчи победителя. Наградата за първо място е продуциране на песен и видеоклип.

Няма коментари:

Публикуване на коментар